prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ SADRŽAJA UGLJIKA NA TVRDOĆU ZAKALJENIH NELEGIRANIH ČELIKA
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
UTJECAJ SADRŽAJA UGLJIKA NA TVRDOĆU ZAKALJENIH NELEGIRANIH ČELIKA

Šebalj, Sara
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Mechanical Engineering Faculty in Slavonski Brod

Cite this document

Šebalj, S. (2018). UTJECAJ SADRŽAJA UGLJIKA NA TVRDOĆU ZAKALJENIH NELEGIRANIH ČELIKA (Undergraduate thesis). Slavonski Brod: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Mechanical Engineering Faculty in Slavonski Brod. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:153:187094

Šebalj, Sara. "UTJECAJ SADRŽAJA UGLJIKA NA TVRDOĆU ZAKALJENIH NELEGIRANIH ČELIKA." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Mechanical Engineering Faculty in Slavonski Brod, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:153:187094

Šebalj, Sara. "UTJECAJ SADRŽAJA UGLJIKA NA TVRDOĆU ZAKALJENIH NELEGIRANIH ČELIKA." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Mechanical Engineering Faculty in Slavonski Brod, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:153:187094

Šebalj, S. (2018). 'UTJECAJ SADRŽAJA UGLJIKA NA TVRDOĆU ZAKALJENIH NELEGIRANIH ČELIKA', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Mechanical Engineering Faculty in Slavonski Brod, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:153:187094

Šebalj S. UTJECAJ SADRŽAJA UGLJIKA NA TVRDOĆU ZAKALJENIH NELEGIRANIH ČELIKA [Undergraduate thesis]. Slavonski Brod: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Mechanical Engineering Faculty in Slavonski Brod; 2018 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:153:187094

S. Šebalj, "UTJECAJ SADRŽAJA UGLJIKA NA TVRDOĆU ZAKALJENIH NELEGIRANIH ČELIKA", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Mechanical Engineering Faculty in Slavonski Brod, Slavonski Brod, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:153:187094

Please login to the repository to save this object to your list.