prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ TEMPERATURE BORIRANJA NA DEBLJINU BORIDNOG SLOJA POSTIGNUTOG NA ČELIKU C15
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UTJECAJ TEMPERATURE BORIRANJA NA DEBLJINU BORIDNOG SLOJA POSTIGNUTOG NA ČELIKU C15

Jurić, Josipa
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu

Citirajte ovaj rad

Jurić, J. (2017). UTJECAJ TEMPERATURE BORIRANJA NA DEBLJINU BORIDNOG SLOJA POSTIGNUTOG NA ČELIKU C15 (Završni rad). Slavonski Brod: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:153:754744

Jurić, Josipa. "UTJECAJ TEMPERATURE BORIRANJA NA DEBLJINU BORIDNOG SLOJA POSTIGNUTOG NA ČELIKU C15." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:153:754744

Jurić, Josipa. "UTJECAJ TEMPERATURE BORIRANJA NA DEBLJINU BORIDNOG SLOJA POSTIGNUTOG NA ČELIKU C15." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:153:754744

Jurić, J. (2017). 'UTJECAJ TEMPERATURE BORIRANJA NA DEBLJINU BORIDNOG SLOJA POSTIGNUTOG NA ČELIKU C15', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu, citirano: 19.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:153:754744

Jurić J. UTJECAJ TEMPERATURE BORIRANJA NA DEBLJINU BORIDNOG SLOJA POSTIGNUTOG NA ČELIKU C15 [Završni rad]. Slavonski Brod: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu; 2017 [pristupljeno 19.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:153:754744

J. Jurić, "UTJECAJ TEMPERATURE BORIRANJA NA DEBLJINU BORIDNOG SLOJA POSTIGNUTOG NA ČELIKU C15", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu, Slavonski Brod, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:153:754744

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.